Intranet

Druk bezochte VeBON ALV – nieuwe stappen zijn gezet

Dinsdag 1 december jl vond online de VeBON ALV plaats. Onder leiding van voorzitter Michiel Pöpping werd de vergadering – die druk bezocht was - door het bestuur in goede banen geleid. Er zijn nieuwe stappen gezet voor de toekomst met instemming van de leden. Zo is de intentie uitgesproken de routekaart uit te werken om zich als bedrijfsgroep bij HISWA-RECRON aan te sluiten.  

Er werd teruggeblikt op de plotselinge onvoorspelbare Covid-periode waarin corona maatregelen bij alle leden zorgden voor zeer weinig activiteit, inkomsten en omzet. De lopende zaken – o.a. de WAS (wet op de speeltoestellen), het VeBON Tuv veiligheid managementsysteem  en de verzekering - werden kort aangestipt. De financiële zaken werden behandeld, waaronder ook instemming voor de contributiestaffel 2021. En Geert Dijks, directeur HISWA-RECRON, gaf de leden een inkijkje in de HISWA-RECRON organisatie, marketingactiviteiten en certificering van de aangesloten bedrijven.

“We zijn echt ontzettend blij met deze stappen en zien de toekomst – samen met HISWA-RECRON – als een mooie ontwikkeling om het merk VeBON als volwassen bedrijfsgroep op de kaart te zetten zodat ook de consument en opdrachtgevers van groepen ons optimaal weten te vinden”, aldus Michiel Pöpping, voorzitter VeBON. Bekijk de opname van de ALV: https://youtu.be/ItdN_J1Udw4

Welkom op het intranet van VeBON! 

Klik op de onderwerpen hiernaast voor meer informatie over o.a. verzekeringen, kwaliteit, veiligheid en voor support.

Digitale audit invoeren? Klik hier en je wordt direct doorgeschakeld naar de audit omgeving. 

Nieuwe voorwaarden zijn opgesteld! Klik op de links om direct naar de nieuwe voorwaarden te gaan. 

De nieuwe koppelplanning is online
Kijk in dit document om te zien met wie jij gekoppeld bent. Hierdoor kunnen de auditors twee audits op één dag plannen. 
Door samen te werken, geld besparen en toch veilig werken is een mooi streven van VeBON leden. 

- Klik hier voor de koppelplanning
 

Voor vragen mail naar info@vebon.nl